اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای رژیمیعلاقمند میباشید و برای تناسب اندام و سلامتی بدنتان در وعدههای غذاییتان از انواع سالادهای گیاهی، سالادهای ماکارونی، انواع سالاد ماست و … استفاده میکنید.
ما امروز قصد داریم در بخش انواع سالاد سایت ژولی پولی شما را با تهیه یک سالاد خوشمزه که جزو سالادهای مدیترانهای است آشنا کنیم.
سالاد دریایی با تن ماهی یکی از انواع سالادهایی است که به دلیل داشتن پروتئین دریایی یک غذای کامل است و اگر آن را با یک تکه نان نوش جان کنید میتواند شما را به راحتی سیر کند.
با آشپزی آسان مجله خبری ژولی پولی همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی آشنا شوید:
مواد لازم جهت تهیه سالاد دریایی با تن ماهی:
- کاهو یک کیلو
- تن ماهی یک عدد
- پرتقال ۲ عدد
- لیموترش ۱ عدد
- پیازچه ۱۵ شاخه
- شوید ۷۰ گرم
- گشنیز ۷۰ گرم
- روغن زیتون نصف استکان
- سس فلفل سبز ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد دریایی با تن ماهی:
ابتدا برگهای کاهو را جدا میکنیم و کاهو را به خوبی با مواد ضدعفونی کننده شستشو میدهیم، سپس کاهو را بر روی تخته به قطعات کوچک خرد میکنیم. بعد از خرد کردن کاهوها، شوید و گشنیز را نیز خرد کرده و پیازچهها را نیز به حلقههای نازک برش میزنیم.
کاهوهای خرد شده را به همراه شوید و گشنیز و پیازچه در ظرفی میریزیم.
پس از خرد کردن سبزیجات، نوبت به تهیه سس است.
پرتقال و لیموترش را برش زده و آب آنها را میگیریم. به آب پرتقال و لیموترش، سس فلفل سبز، سس خردل و روغن زیتون اضافه میکنیم و با قاشق بهم میزنیم.
سپس سس تهیه شده را به کاهو و سبزیهای خرد شده که در ظرف هستند اضافه میکنیم و بر روی سالاد، تن ماهی باز شده را میریزیم.
برای تزیین روی ظرف سالاد میتوانید از چند پر پرتقال پوست کنده یا چند برش لیموترش استفاده نمایید.
امیدواریم سالاد دریایی با تن ماهی را در منزل تهیه نمایید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.
منبع:میهن بلاگ